Vi brinner för välsmakande och överraskande matupplevelser. 

 
 

Smak Kök & Catering har under åren gjort sig kända för hög kvalité.

Vår grundidé har alltid varit den samma: Det spelar ingen roll om det gäller en lunchrestaurang, en kvällsrestaurang eller catering till ett bröllop; i allt vi gör strävar vi efter att laga mat som både smakar och överraskar. 

Vi kan erbjuda allt från spännande bufféer till exklusiva middagsarrangemang med medföljande kockar. 

Sedan starten 2007 har vi jobbat för att använda oss av lokala råvaror i den utsträckning det är möjligt. Vi bakar alla produkter i eget bageri med KRAV-mjöl av yttersta kvalité.
Att laga mat från grunden ligger oss varmt om hjärtat vilket också innebär att vi har full kontroll på hela produktionslinjen. Vi är det småskaliga företaget med kunden i fokus. För oss innebär en nöjd kund att vi förhoppningsvis får träffas många fler gånger i framtiden, det är viktigt då vi hellre har en mindre men ständigt återkommande kundkrets.

Genom åren har vi samlat på oss värdefull erfarenhet och den tar vi med in i Smak Kök & Catering. När vi vid starten 2007 tittade tillbaka var det med över 45 års arbete med mat & dryck som ska borga väg för att just din beställning ska bli perfekt.

 
 

 
 
SMAK_Gasell.png
 
 

Smak innehar Trip Advisor Certificate of Excellence 2017, 2018. Rekommenderade i White Guide 2015–2018. Gasellföretag 2016–2018.