Minnesvärda smakupplevelser för kompisgänget eller jobbet. 

 
 

Lär känna dina smaklökar.

Matlagningskurser:
Att matlagning innehåller mycket glädje är väl ingen hemlighet. Däremot vet kanske inte alla vilken glädjespridare det är att ta med vänner och kollegor in i köket.
Förbered Er på en helkväll med mycket nya intryck, skratt och underbara smakupplevelser. Tillsammans skapar ni kvällens festmåltid under vår professionella ledning. Vi levererar mycket användbara tips som underlättar i den vardagliga matlagningen samtidigt som ni får prova på avancerade krogspecialitéer som lyxar till kvällen.

Egen meny:
En meny görs efter era önskemål eller så sätter vi ihop ett förslag till er: Temat kan vara tapas, vilt och bär, fisk och skaldjur, bbq eller smaker från jordens alla hörn. Självklart får ni recepten med er hem.

Priset är från 800:-/person (exkl. moms) för 3- rätter. Minimiantal är 10 pers. (ni kan dock vara mindre men debiteras för 10 pers.) Om ni önskar kan vi även ordna dryckesprovningar alternativt barskola.

Dryckesprovningar:
Vill du lära dig mera för att utveckla din dryckeskunskap?
En provning är ett perfekt tillfälle att förkovra dig och att få uppleva nya spännande smaker oavsett om vi pratar vin eller whisky.

Vi har ständigt intressanta provningar på gång. Vill du istället ha en provning med just ditt företag eller din vänkrets så ordnar vi självklart det. Minimiantal är tio personer och priset är från 400:-/person (exkl. moms). Ni kan förstås vara färre men debiteras ändå för tio.

Vill du boka en provning eller en kurs, eller har du några funderingar, ring oss på 023-702 20 75 eller skicka ett mail till info@smakochmera.se